Tuesday, September 23, 2008

Makluman

anto je gmbo anok-anok ke
gamba barang nk jual ke
nanti akan di updatekan

ke pointlessfocus@yahoo.com

SLAMAT HARI RAYA!!! ;)

Monday, September 15, 2008

Hujan at 8tv

video

Terimalah HUJAN!

Tommy buat lawak dah...

video

Saksikan lawak selambe Tommy semasa di Dynasty Hotel...hahahaha...

Dah 16 Ramadhan ini malam

Ok, blog dah di ubah sikit wajah atas idea awok-awok
ada sumbangan idea lain, boleh kasi ;)

Selamat beribadah!

Sunday, September 14, 2008

Terengganu memang chantek!




Pengantin ini merakamkan saat indah hari bahagia mereka di Pantai Kemasik. Beruntung orang pantai timur sebab ada 'outdoor' yang menarik. Sekali seumur hidup beb!

Satu kehidupan


Thursday, September 4, 2008

Pasangan Bahagia VCMSB















Majlis perkahwinan Al-Shahidin yang
berlangsung di Chalok,Setiu..














Majlis perkahwinan Aizul yang berlangsung di
Kg Manir














Majlis perkahwinan Hairi yang berlangsung di
Kg Gong Tok Nasek.














Majlis perkahwinan Suhaibil yang berlangsung
di Paka.

Monday, September 1, 2008

trip to Miri & Bintulu















Salam..
jauhnya berjalan...dah sampai sarawak...
untuk dikongsi bersama...kenangan di pintu masuk MLNG bersama BAD...masa ni bujang lagi...















gambar ni ketika di hotel kepunyaan BAD..
mewah tu...New World Suites Hotel..
Tingkat 9 ni..tinggiii...















ni plak gambar aku dengan AZMI di Grand Old Lady,Miri...nilah tempat mula2nya jumpa minyak...kat atas bukit ni...dari sini nampaklah bandaraya Miri...panas2...



















bergambar kenangan di Pantai Kidurong...baru lepas minum air nyior ni...dari sini bleh nampak MLNG...ni semua nak tunggu matahari terbenamlah...